Нека да започнем с молитва, защото много хора имат нужда от молитва.

И благодаря на Бога за всичките свидетелства, които получаваме, аз съм радостен и щастлив, че можем да имаме тази привилегия да послужим на Божиите хора, дори по интернет с Божието слово, и не само с Божието слово, но и с изцеление, с освобождение. Това е прекрасно. Без да се докосваш до хората да можеш да им послужиш, това наистина е благодат от Бога. Как могат хората да получат изцеление, освен ако Божият Дух не е там при тях.

И така, нека сега да се молим. Миналият път се молихме с молитва за изцеление, сега ще се молим с молитва за освобождение. Някои хора са болни. Някои ще кажат: „Защо не се молим с молитва за изцеление, а с молитва за освобождение. Ще ви кажа – голяма част от болестите са причинени от духове. Така че не се притеснявайте, не се безпокойте. Много пъти хората като получат освобождение заедно с него получават и изцеление, защото ако този дух, който е носил болестта си замине, човекът става здрав. Не искам да кажа, че всяка болест е в резултат на дух, но много пъти болестите са в резултат на дух и това го има също и в Божието слово. Можете да видите в Лука 13-та глава – прегърбената жена имаше дух на немощ в гръбначния стълб, който е предизвикал гърбица. Можете да видите глухонемите хора – Исус казваше: „Душе неми и глухи, излез от него!” Сляп и ням човек Исус го освободи и фарисеите казаха: „Той изгонва демони с помощта на Велзевул”, значи слепотата е била дух и т.н. Да не продължавам, който ще повярва, ще повярва, който не иска да вярва, както се казва в Божието слово и мъртъв да възкръсне, пак няма да повярва. Авраам казва: „Ако не повярват на Писанията и мъртъв да възкръсне пак няма да повярват.” И какво, възкръсна Лазар и фарисеите решиха и Лазар да убият, и Исус да убият, че да няма доказателство, че Исус възкресява от мъртвите. Така че хора не се разочаровайте, ако света не вярва, даже и ако църквата не вярва, вие вярвайте.

Сега, нека да започнем с молитва, и вярвайте и молете се заедно с мен, много ви моля. Защото в края на краищата Този, Който ще ви изцели е Господ, няма да съм аз, и Той ви изцелява чрез Словото. Псалм 107:20 Изпраща Словото Си и ви изцелява и ви освобождава от гробовете, в които лежите. И какво казва друго: Яков 5:15 Молитвата, която е с вяра ще избави страдалеца. Молитва с вяра. И какво казва още: Матей 18:19 Ако двама се съгласят да попросят нещо, ще им се даде. И това е, което правим в момента.

 „Ама брат, може ли да стане това нещо по интернет. Къде Исус по интернет го е правил.” Еми по времето на Исус не е имало интернет. Аз тогава ще ви попитам, защо се возите на коли сега, къде е имало коли по онова време, къде е имало самолети по онова време, защо гледате телевизия, Исус не е гледал телевизия, не е слушал радио, не е имал интернет и т.н. Ако тръгнем по тази линия трябва да станем буквалисти и да убием вярата. Напротив, използвайте средствата, които Бог ви е дал, за добро, а не за зло.

И така, нека да започнем с молитва. Който вярва, да вярва, който иска да не вярва да не вярва. Всеки си има своя избор. Но благодаря на Бога за свидетелствата, които идват, защото те са потвърждение на това, че Бог работи, дори и по интернет. И ще дойде време, когато хора ще започнат да го правят това нещо, което ние сега правим и ще кажат: „Да, то е нормално, то работи.“ Защо преди не го приемахте. „Не го приемахме, но сега вече повярвахме.” Лесно се вярва като го видиш. Исус казва, преди да си го видял, да повярваш. Блажен е този, който преди да е видял е повярвал.

Така, започваме с молитва за разрушаване на наследствено проклятие в името на Исус. Подгответе се, скъпи приятели. Молете се с мене. Ако не успявате да повтаряте, поне казвайте: Амин! Хубаво е да ги изказвате нещата.

„Святи  небесни Отче, в името на Сина Ти Исус Христос Те моля да простиш всичките ми грехове, беззакония и прегрешения, както и греховете на майка ми, баща ми и предците ми по майчина и бащина линия от Адам до днес. Отхвърлям всички родови проклятия, проклятия на посвещение, самонанесени проклятия, проклятия, изговорени срещу мен и родът ми от други хора. Прости ни за всичко, което сме изговорили, извършили, изяли и изпили, храни и напитки, посветени на идоли, това включва  курбаните и подаване храни и напитки за мъртвите, колене петел в основата на къщата или колене и слагане петел в гроб на някой роднина, който е починал втори с друг роднина в един месец, за да не умре трети (суеверие). Прости за всичко в което сме се клели и когато сме били проклинани, за всяка емоционална болка, която сме таила, вместо да я предадем на Господа Исуса Христа. Аз Те моля Господи Исусе, приеми болката и безпокойствата ни сега. Отхвърлям всички неправилни небогоугодни духовни, душевни, емоционални връзки, отхвърлям ги и ги разкъсвам сега в името на Исус Христос.”

Молете се. Сега вече някои могат да получават освобождение, да започвате да хълцате, да се уригвате, да пюете, да повръщате, да ви заболи главата или да ви заболи корема и други подобни неща. Не се притеснявайте. Някои хора дори до тоалетната отиват. Обяснявам, защото като стане нещо и някои се чудят какво става. Това за признаци на освобождението. „В Исус бъдете свободни!”

„Прощавам на всички всичко, което са ми направили или не са направили за мен – било то родители или съпруг или съпруга, които не са направили нещо за вас. Аз съм изцелен/а в раните на Исус Христос. Отхвърлям всички небиблейски етикети, мнения, диагнози, които са ми били поставяни (примерно „Ти си луд”; „Ти си с болен мозък” и пр.), отхвърлям ги, прякори също, с които са ме наричали, в името на Исус! Заповядам всички тези неща и духове да си отидат от мен сега в мощното име на Господ Исус Христос! Нека кажем: „Вън, вън всички духове, излезте и не се връщайте вече в името на Исус Христос!” Алелуя! Благодарим ти Господи и Ти отдаваме славата и хвалата.”