Молитва за защита при пътуване:

„Господи, аз Те моля за Твоите деца, при пътуване, както е писано в Хиляди ще падат от едната ти страна и десет хиляди до десницата ти, но до тебе няма да се приближи. В името на Исус, за нас, Твоите деца, дори хиляди да падат от страната ни, и десет хиляди до десницата ни, но до нас да не се приближи никакво зло.

Псалм 91:10. Затова няма да те сполети никакво зло, нито ще се приближи язва до шатъра ти…. Да не ни сполети никакво зло, нас и семействата ни. Когато пътуваме, никаква язва да не се приближи до жилището ни. Когато сме си в къщи, никаква язва да не се приближи до жилището ни; когато пътуваме, никакво зло да не ни сполети, когато сме си в къщи, никакво зло да не ни сполети. Благославяй влизането ни и излизането ни.

Няма да те сполети никакво зло, нито ще се приближи язва до шатъра ти, защото ще заповяда на ангелите Си за тебе да те пазят във всичките ти пътища, на ръце ще те носят, да не би да удариш о камък ногата си. Заповядай на ангелите Си за нас да ни пазят във всичките ни пътища. Заповядай на ангелите Си за нашите близки да ги пазят във всичките им пътища. Ангелите Ти да пазят децата ни във всичките им пътища. Ангелите Ти да пазят семейството ни във всичките ни пътища. Заповядай на ангелите Си за нас да ни пазят във всичките ни пътища, на ръце да ни вдигат, да не би да ударим о камък ногата си.

Пази ни при пътуване, и пази семействата ни при пътуване с автомобил, с влак, с автобус, със самолети – приземяване, излитане – пази ни, Господи; с кораби, лодки, пеша, мотори, с мотоциклети, с велосипеди; с каквото и да е, с трамвай – пази ни, Господи. С какъвто и транспорт да се движим, пази ни Господи. Заповядай на ангелите Си за нас да ни пазят във всичките ни пътища. На ръце да ни вдигат, да не би да ударим о камък ногата си. Да настъпим лъв и аспид, да стъпчем млад лъв и змия. Всяка клопка на врага по пътя да бъде обезвредена в мощното име на Господа Исуса Христа!

Ние се молим да опазиш нас и семействата ни докато пътуват, и когато са си в домовете, и като са на работно място, в училище или където и да е, да пазиш всеки един от нас със Своите ангели. Покрий ни със святата Си кръв и ни защити. Покрий ни със святата кръв и ни защити, в мощното име на Исус Христос от Назарет се молим. И смъмряме всеки дух и разрушаваме всяка клопка, всеки план на врага, всяка стратегия на врата, всяка клопка на врага. Нека всичко това да бъде разрушено в името на Исус Христос! Изпрати ангелите Си, Господи, да обезвредят всички мини по пътя, ангелите Ти да обезвредят всички клопки по пътя. Нека да има светлина на пътеката, нека кръвта на Исус да освети и очисти всичко. Да пътуваме, Господи, с ангелски ешалон. Където и да ходим да пътуваме с ангелски ешалон. Както и самия пророк Елисей е бил с ангелски легион около себе си. В мощното име на Исус Христос се молим и Ти благодарим, и Ти отдаваме славата и хвалата!

Много важна молитва! Здраве, живот…

„Господи Исусе, предотврати катастрофи. Господи Исусе, Ти си приел нашите катастрофи на кръста, Ти си приел нашите наранявания на кръста, Ти си приел нашите наранявания и смърт на кръста”.

Нека всяка катастрофа да знае, че нейното място е кръста. Кръвта на Исуса е мястото на катастрофата. Христос понесе нашите болести, болки, нашите удари, понесе всичко това на кръста. Така че нашата защита е кръвта на Исус. Кръвта на Исуса ни пази от разрушителя и смъртта. Кръвта на Исуса е нашата защита срещу смъртта и разрушителя.

„Благодаря Ти, Господи, за нас и за семействата ни. Кръвта, кръвта, кръвта – защити и пази никакво зло да не се случи. Изпращай ангелите Си предварително, изпращай ангелите да подготвят пътя, както изпрати Йоан Кръстител да подготви пътя за Господа. Така изпрати Твоите ангели да подготвят пътя, в мощното име на Исус. Разрушаваме плановете на врага, разрушаваме тези планове за катастрофи, в името на Исус! Разрушаваме плановете на врага чрез кръвта на Исуса! Огънят на Святия Дух, огън, огън, огън!”

Всяка повреда, която е причинил сатана по двигателите, по гумите на колите, всяка повреда на спирачки, кормило, уредба или каквото и да е, всяка повреда по самолетите, всяка повреда където и да е, ние смъмряме повредата. Господи, изпрати ангелите Си да поправят и никакво зло да не се случи. Псалм 34:7 Ангелът на Господа е направил стан около ония, които Му се боят и ги избавя. Ето този стих го искаме – ангелът на Господа с неговият легион да направи стан около нас, около нашите семейства. Навсякъде, където и да се намираме, както беше с Елисей и да ни избавя. Ангелът на Господа да ни избавя, в името на Исус!

Псалм 139:5 Ти си ме обиколил и отпред и отзад, и си сложил ръката си върху мен.

Нека да има пълна защита от всички страни. Разрушителят, крадеца и убиеца да няма никаква дума. Кръвта на Исус е върху нас. Ние се скриваме, заедно с целите си семейства в името Господне, което е яка кула. Праведният прибягва при него и е в безопасност.

Молете се заедно с мене, за да има ефект. В тази молитва да сме заедно, да се молим в единство. Името Господне е яка кула, праведният прибягва при него и е в безопасност.

Скриваме се в скривалището на Твоето присъствие. Псалм 91:1 Който пребъдва в скришното място на Всевишния, той ще живее под сянката на Всемогъщия. Скриваме се под сянката на Твоето присъствие, Господи, в Твоето скришно място. В мощното име на Исус искаме да бъдем скрити.  Разумният предвижда злото и се укрива, неразумния върви напред и страда. Господи, искаме да ни дадеш да предвиждаме, пророческо видение, пророческо предвиждане. Откривай ни, Господи, както на Елисей му откриваше клопките на врага (4 Царе 6-та глава) и той предупреждаваше царя. Така и на нас ни давай да предвиждаме, давай ни видение, предварително видение, предвиждане на злото и да се укриваме, както царят на Израел ес укриваше.

В мощното име на Исус Христос от Назарет, искаме защита, защита, ограда, огради ни нас и домовете ни. Всичко що сме, всичко, що сме, огради нас и служението, огради ни Господи, в мощното име на Исус Христос от Назарет. Огънят на Святия Дух искаме, огънят на Святия Дух искаме. Изповядваме разрушение на делата на сатана. Затова се яви Божият Син, да съсипе делата на дявола. Разруши делата на дявола, разруши делата на дявола чрез кръвта. Откровение на Йоан 12:11 Ние побеждаваме дявола чрез кръвта на Агнето и силата на нашето свидетелство. Разрушаваме делата на дявола, разрушаваме делата на дявола. Никакво зло няма да ни сполети, нито ще се приближи язва до шатъра ни. В името на Исус заповядай на ангелите Си. Слава на Тебе, Господи. Алелуя!

Нека да вдигнем ръце и да благодарим на Господа. Алелуя!

Тука пишат в чата, че вече са преживяли това. Друга сестра пише, че утре има пътуване. И можеш да имаш пълна увереност в това пътуване след тази молитва, която направихме. Давайте на хората да се молят с тази молитва. Тази молитва е дадена, за да могат хората да се молят, за да може да се активират ангелските легиони и да няма такива произшествия.  Това е против произшествия и нещастни случаи, да няма нещастни случаи.

„В името на Исус никакви нещастни случаи да не се случват; да няма нещастни случаи, да няма падане, чупене на кости…. Просто да няма нещастни случаи в името на Исус.

В Божието слово се казва, че: няма да те сполети никакво зло, никакъв нещастен случай. Ние не приемаме нещастните случаи в името на Исус за нас и семействата ни. Не приемаме нещастните случаи и ги отхвърляме. Защото Божието слово казва: няма да те сполети никакво зло, нито ще се приближи язва до шатъра ти. Никакво зло да не се приближи, никаква епидемия да не се приближи до шатъра ни в мощното име на Исус Христос! Нещастни случаи да не се приближават до шатъра ни, никакво язва, никакви нещастни случаи, и никакви пожари, наводнения, никакви подобни неща. Отхвърляме всичко това. Кръвта на Исус да прилагаме. Никакви нещастни случаи в домът ни, в жилището ни,  никакви нещастни случаи в семействата ни в мощното име на Исус Христос от Назарет.

Ние Ти благодарим Господи, и Ти отдаваме славата и хвалата. Алелуя! Разрушаваме всичките дела и планове на дявола в тази посока в името на Исус!

Амин!