Нека да продължим нататък с молитви.

  “Здравейте, аз съм Габриела. Може би си спомняте, когато на ваша служба бях приета в Университет, в който дори не бях кандидатствала. Е, сега нещата се движат. Дадоха ми стипендия 7500 долара.” Слава на Бога. “Сега ми трябва гарант за останалата сума. Моля ви да се помолим да се намери най-правилния човек”.

  Благодаря ти Господи, за това прекрасно свидетелство. Не само, че я приеха в Университета, но и стипендия се е намерила. И сега те молим Господи, за гарант, Ти да го избереш и Ти да го изпратиш този гарант, в името на Исус Христос от Назарет. Амин.

  Благодарим ти, Господи.

  Проблем с ушите за Златка. Ако е до вас Златка, сложете ръка на ушите й, за да се помолим за изцеление.

  “Имам огромна нужда от изцеление. Имам страхова невроза, причинена от лоши събития в моя живот преди повече от 2 години. Сега вярвам в Исуса, но се чувствам не достатъчно силна”.

  Сестра Гинке, очаквам да изпратиш свидетелството  за ухото, много силно ще бъде, ако изпратиш документите. Ще се помолим сега.

Много хубаво свидетелство, просто благодаря на Бога. Някои кадри сме събрали, ще ги пуснеме за това как Господ й отвори ухото на сестрата след 12-годишно затваряне на ухото.

  “Страхова невроза, депресия”. Това нещо има нужда от освобождение. Страховата  невроза и депресията са духове, има нужда от освободителна служба. Разбира се, че няма да се чувстваш силна, естествено, защото всички тези духове носят немощ. Само Святия Дух носи мощ. Затова се чувстваш немощна. Ако има и други да се чувстват немощни да знаете, че това е нечист дух, защото се казва, че “жената имаше дух на немощ в гръбначния си стълб и не можеше да се изправи”. Виждате, когато има дух на немощ, не можеш да направиш нещо.

  В името на Исус, нека тая страхова невроза и депресия да те напуснат, Господи освободи я тази жена. И тази другата сестра също – “молете се за мене за страхова невроза и очите”. Господи, изцели и освободи от страхова невроза в името на Исус.

  “Майка ми страда упорито от безсъние, нека се молим за това.” Освободи майката, Господи, в името на Исус.

  Ето тука кръвоизлив в мозъка, майката е в кома.  Да бъде изцелена в името на Исус. Извикваме живот в нея, в името на Исус.

  “Сестра ми, пълно освобождение да се върне в къщи и следва Бог”. В името на Исус, Господи, всяко дело на Сатана, всяка гордост да се отмахне. Освободи твоите деца, Господи.

  Сега искам да се помолим за Хачо, утре му е последния работен ден. Господи, аз Те моля ти да му дадеш по-добре платена работа в името на Исус в звукозаписно студио да му дадеш неговата работа Господи, както ти решиш. Моля Те за Хачо в името на Исус, Ти да направиш чудо за него и да му дадеш работата, от която той се нуждае. В името на Исус, амин. Алелуя. Благодаря Ти, Господи. Отдаваме Ти Слава и хвала.

  Нека Твоя огън да слезе и нуждите да бъдат снабдени в името на Исус.

  Молим се за работа за Митко, молим се за приемането му, Господи. Високо кръвно да напусне, наднормено тегло да се отмахне. В името на Исус смъмряме тези духове. Дай на хората и нашите близки отвори очите им, да се срещнат с Тебе, Господи. Молете се за своите близки.

  Този брат Илия, който е болен от рак в гърлото. В името на Исус да умре този рак и да изцелее брат Илия, да бъде изцелен. Спасение на баща му, в името на Исус се молим, Господи. Благодарим Ти, отдаваме Ти слава и хвала.

  Моля ви да се молите за Димитър болен от генно заболяване. В името на Исус, смъмряме тази болест да се махне.

  Хроничен бронхит да се махне в името на Исус.

  Жена ми Мария освобождение от антидепресанти, изцеление от стрес и нерви. Изцели, Господи и освободи. И внимавай ти да не й причиняваш нервите.

  Казвам се Веселка, непокръстена съм и искам усещане за помазание, което да ме направи по-силна да помагам на другите.      Господи, аз Те моля да я използваш Веселка. Трябва да отидеш на уеб сайта, материали има, които да четеш, да слушаш, за да можеш да напрадваш в пътя на Господа. Тъй като си нова, ти имаш нужда от четене и имаш нужда от развитие.

  Да се помолим за мой приятел в града, в който отивам в Щатите, Ян, Бог да се обърне към него да го срещне и спаси. Спаси го Господи, върни го, Господи, Ян. В името на Исуса Христа се молим. За всички тези нужди Господи, да се докосваш до хората.

  За Цецка от Банкя. Аз Те моля в името на Исус ти да я изцелиш и това кръвотечение да го спреш завинаги, завинаги да се спре. Делото на дявола да се спре завинаги, тази болест, тази немощ да се махне в името на Исус. Да благословиш и да избавиш цялото й семейство, в името на Господа Исуса Христа. Алелуя.

  Искам да ви кажа нещо – приятели, искам да се молим за това Бог да отвори врата да правиме изцелителни служби по интернет чрез скайп. Това е, което искам да правим.

  Стоян и Венета – “Можем ли да се съгласим заедно за продажбата на нашето жилище. Продаваме го вече една година и половина, защото е ипотекирано и имаме много дългове. Молим се за милост от Господа.”

  Господи, дълговете да се разрушат, да се канцелират, жилището да се продаде. В името на Исус заповядай на ангелите си за тях и нека да се намери купувач. Нека да се намери купувач в името на Исус. Амин. Приемете своето чудо за купувача. Благодарете на Господа и се задействайте в тази посока. Благодарим ти Господи, в името на Исуса Христа.

  “Ако може да се помолим за дъщеря ми Даниела, утре е на изпит най-вече да има мир, бистър ум и успех и да е Божията воля.”

  В името на Исус, Даниела да има мир, да има бистър ум и успех според Божията воля. И Господи нека да бъде според вярата и желанието на тази сестра. В името на Исус. Амин.

  “Преди време се молихме за работа на сина ми, той се яви  на конкурс, стана докторант, а днес са му предложили асистентско място. Слава на Всемогъщия ни Бог”. Благодаря на Бога, Маргарита и Владо.      В името на Исус, нека да започне да работи тази авторитетна работа и да расте в служението си. Да расте в работата си, в името на Исус. Благословение да бъде върху твоя син.

  “Здравейте, искам да благодаря на Бог за огромните милости и благословения, които Той прави в моя живот. Искам да предложа да се помолим за едно момче Сашко, което се нуждае от изцеление, предстои му операция”.

  Сашко, Господи, дай успешна операция и го изцели в името на Исус Христос и нека кажем – амин, Слава на Бога! Благодарим ти.

  “Пастор Пламен, аз съм Росен, дето Бог ме изцели от тежка травма на ставата миналия петък. Писах ти за майка ми – болки в главата, болки в гръбнака, костите, шипове. От години е така, в момента гледа службата”.

      Да бъде изцелена в името на Исус! Положи й ръка и ние  заповядваме на тия всичките болки и болести и немощи да се махнат от майка ти и да бъде изцелена в мощното име на Исуса Христа и да кажем- Амин.

  “Брат много се насърчих от това с хъркането. Молете се за дъщеря ми това хъркане се оказа проблем между нея и съпруга й.Казва се Елена.”

  В името на Исус, Елена да спре да хърка. И който хърка измежду вас, заповядвам му в името на Исус, хъркането да се отмахне. Вън от вас. Ако прекалено много се храните вечерно време, спрете да ядете.

  и се молих на Бога, ако ме чува в момента и знае за мен, нека ми покаже. Тогава ти, брат Племене, започна да се молиш за изцеление на утробите. Знаех, че е за мен, знаех, че Бог ме докосва. По-славно е това, което се случва оттогава “Поздрави в Христа Исуса. Искам да дам моето свидетелство, за да се увеличава Божията слава на земята. Преди около месец слушах и гледах вашето предаване он лайн, не си спомням точно словото, но се молих заедно с вас. Душата ми беше огорчена. Вече втора година сме женени със съпруга ми, но все още чакаме дете. Хорските въпроси ме измъчваха, стоях пред компютъра досега. Бог стигна до дълбините на сърцето ми. На периоди Той ми показва територии в живота ми, които освобождава, връща ме в детството ми, напомня ми случки, които са отворили врати за отхвърляне и обида. Той показва, аз го поканвам и Той ме освобождава и изцелява. Вярвам, че ще дойде време в което ще свидетелствам за детето, което Бог ще ми даде, но Бог иска не само да задоволи желанието ми за дете, Той иска да сме свободни и изцелени, за да създаваме и отглеждаме поколение за Него. Нека всички, които чакат на Господа, да бъдат насърчени, Той е верен”.

  В името на Исус, догодина по това време, Бог да ти даде дете!    Това е прекрасно свидителство, благодарим ти Господи, Исусе. Алелуя. Благодарим ти, в името на Исус.

  “Здравейте, пастор Пламен. Искам да благодаря на Бога и нашия Господ Исус Христос. Миналият петък се молихте за моята майка Милена, която беше с кръвоизлив. Сега кръвоизлива го няма. Благодарим ти, Господи”. Слава на Господа.

  “Бях писал за нуждата за продажба на апартамента. Вече се явиха купувачите.” Благодарим ти, Господи.

  Това са нещата, които видях като свидетелства. Днес доста свидетелства, благодарим на Бога за всички тия свидетелства, които виждаме. Слава на Тебе, Господи.

  Зорка пише – “моля да се помолим и съгласим за освобождението и изцелението на Ивест, който страда от Алцхаймер и от два дни е изморен и лежи”.

  В името на Исус, изцели го Господи от тази наследствена болест Алцхаймер, аз те моля за изцеление. Аз те моля за тези, които са болни от множествена склероза да бъдат изцелени, Алцхаймер да бъде изцелен, в името на Исуса Христа. Моля те, Господи, изцели го този човек, привдигни го и възстанови го за Твоя слава, в името на Исуса Христа се молим. Благодарим ти, Господи.

  Искам да ви кажа приятели, това нещо. Затова искам тези предавания по интернет, изцелителни служби по скайп да правиме, затова говорете с пастирите, ако има някои, които имат желание да направим он лайн служба, чрез която ще се молим за болните, ще се молим за вързаните, за да има изцеление и освобождение. Не така само както е в момента, но аз ще мога да ви виждам, ще има там хора, които ще могат да ви положат ръце, ще мога да се моля за вас виждайки ви и ще заповядваме на тия болести в името на Исус. Аз вярвам, че много мощни и силни неща ще стават. Понеже не е лесно да идваме постоянно там, но така по този начин, чрез интернет и скайп, можем да направим служби на живо. Помислите за това, молете се, постете, давайте съвети, търсете начини и ще го направим. Може да не е правено това досега, но ние ще го направим. Защото с Господа всичко можем да направим. Слава на Господа.

  “Здравейте, моля се да ме подкрепите в молитва, тежки изпити”.         Господи, прати ангелите си да й слугуват, в името на Исус. Освобождение в името на Исус, освобождение.

  Всички, които не са повярвали Господи, да ги срещнеш, да се сблъскат с Тебе, роднини, приятели, да повярват, искаме души да се спасяват. Алелуя.

  “Нека да се молим и за вас пасторе и за вашето семейство”.

  Благодаря ти, нека сега наистина помолете се за нас, защото Господ прави нещо ново в нашето семейство и нашето служение. Вие скоро ще разберете, нещо ново се случва в служението ни, затова имаме нужда от този пробив. Господ слага служението ни в нов етап, нов пробив дава. Моля ви се, молете се за нас, Господ да ни подкрепи.

  Дай много хора да се привлекат, много хора да повярват, много хора да се изцелят, да се осовободят, много ученици да се  прибавят, в името на Исуса Христа.

  Гинке, Гинке, Господ такива чудеса направи за тебе. Първо ти отвори ухото, което не чуваше 12 години, а сега вижте какво казва – “Искам да благодаря на Бога за моя син, по време на пътуването ни до Русе, /понеже сестрата беше с нас до Русе/, Мими и групичката, която бяхме се помолихме и синът ми се ожени”. Значи помолили сте се за женитба и Господ му е дал съпруга. Много бързо, бе сестро, как става това нещо? Слава на Бога. И ще се радвам да ми пратиш тия неща.

  Сега в момента в Австралия има някакво събиране на лекари-християни и те разглеждат свидетелства документирани, първо документ, който показва болестта и след това документ, който показва изцелението от Бога. И за това твоето изцеление има документ, който казват докторите, че не може да се оправи ухото и след това ще има документ, който казва, че ухото чува нормално. Което ще бъде невероятно, ще можем и там да го изпратим.

  И ми се иска следващата книга, която ще направим да е със свидетелства, не тази която я имаме. Имаме една, сега ще направим втора книга със свидетелства, която обаче да бъде с документирани свидетелства – доктора казал така – документ, снимка. Следващото положение, по средата молитвата за изцеление, никой скептик да не може да каже нищо. Бог да те благослови. И твоето като гледам, Гинке, ще бъде първото документирано.

  Слава на Бога. Благодарим ти, Господи.

МОЛИТВА ЗА МЪДРОСТ И ОТКРОВЕНИЕ

  Започни да се молиш за мъдрост и за откровение.

  В името на Исус Христос, Господи, ние Те молим, да ни дадеш мъдрост, ти си обещал мъдрост; да ни дадеш откровение, ти си обещал дух на откровение. Мъдрост за управляване на живота ни, как да управляваме телата си, как да управляваме душите си, как да управляваме служенията си, как да управляваме семействата си, как да управляваме бизнеса са, дай ни мъдрост за управление, Господи.  Дай ни мъдрост и ни научи как да застанем под авторитета на Господа Исуса Христа и да ходим в тази мярка на управление, която Той ни и е дал в името на Исус Христос. Благодаря Ти и Ти отдавам слава и хвала, в името на Исус за всеки един от нас.

  Аз Те моля, Ти да откриеш призванието на всеки един брат и сестра, призванието на всеки един и никой да не стои празен. Моля те Господи. Молете се Господ да ви покаже призванието и да ви сложи делото в ръката. В името на Исус, призванието открий, Господи и помогни им да си сложат ръцете на ралото.

Който сложи ръката си на ралото и гледа назад, не е годен за Божието царство

  Аз те моля, Господи, да ни помогнеш, всеки един да си сложи ръката на ралото и всеки един да се труди на Твоята нива – който с ходатайство, който с пост, който с нещо друго, нека Господи, всеки един да постоянства. Защото основата на всичко е в молитвата. Аз ти благодаря и ти отдавам славата и хвалата в името на Исус.

  Това, което Господ ми показа това слово:

Непрестанно се молете 

  Това означава, да не спираме да се молим, това означава да бъдем постоянни в молитва. Научи се на постоянство в молитва – молитва сутрин, молитва вечер, използвай времето за молитва през деня. Ние те молим, Господи, за това да ни дадеш дух на благодат и моление. Нека сега да молим Господа за това. Има значение, аз като поисках от Господа това, Той започна да ми го дава. Това е дух на благодат и моление. Защото молитвата идва с благодат. Дай ни дух на благодат и молитва, Господи, дух на благодат и моление. Ние ти отдаваме цялата слава, цялата хвала на Тебе, дай ни дух на благодат и моление. Моля те, Господи, да дадеш на братя и на сестри да ходатайстват, ходатайствено служение в името на Исус. Моли се на Бога за ходатайствено служение. Научи ги на ходатайствено служение, в името на Исус се молим за това. Дай  на Твоите деца Господи, ходатайствено служение. Алелуя.

  В името на Исус Христос, хора които ще се посветят на ходатайство. Ако искаме служението да напредне, ако искаме да пробие духовния климат, има нужда да ходатайстваме за служение, да ходатайстваме за пробив, така че души да се спасяват. Така че тела да се изцеляват, така че да се освобождават умовете на хората от гнета на Сатана, сърцата, емоциите да се освобождават от робството на Сатана, да бъдат свободни. Имаме нужда от ходатайство, Господи. Моля те за дух на ходатайство да излееш в мощното име на Господа, Исуса Христа. Призоваваме те, Господи за ходатайство. Дух на благодат и моление. Молете се, приятели и викайте към Господа. Дух на благодат и моление в името на Исус.

  Непрестанно се молете. Pray without ceasing. Не спирайте, не преставайте в това нещо, нека молитвата да стане като дишането. Без молитвието е грях. Самуил каза:

Няма да съгреша на Господа, като спра да се моля за вас

  Така че, когато хората спират да се молят са в грях и трябва да изповядаме греха си на безмолитвие.

  И какво казва Исус, че

От времето на Йоан Кръстител насам Божието царство се проповядва и онези, които насилят себе си влизат в него 

  Така че в молитвата не се влиза винаги леко, има нужда понякога да пробиеш, да насилиш себе си, за да влезеш в духа на молитва.

  Святият Дух, според Римляни 8:26 “ни помага да се молим”.

  Но Той ни помага докато се молим, не да се молим, а докато се молим. Така че влез в молитвения дух. Искаме пробив в името на Исус.

  Ето нуждите са големи, но ние имаме нужда от помазание, ние имаме нужда от слово, имаме нужда от пробив, дори и затова да пробием в България, пак има нужда от действието на Святия Дух, пак има нужда от вашите молитви, за да пробием в интернет, има нужда от вашите молитви. Всяка съпротива на Сатана да се разруши в името на Исус, ние връзваме, развръзваме. Казва Божието слово:

Каквото вържете на земята, ще бъде вързано на небесата,

  Но трябва да връзваме на земята, за да бъде вързано на небесата. Трябва да развързваме на земята, за да бъде развързано на небесата.  Това е молитва – да връзваш Сатана, да развързваш хората.  Това е свързано с молитва, има труд в това нещо. Бог те благославя и помазва в труда, но ти се трудиш в това нещо. Така че молитвата е труд, работене за Господа. Работа за Господа. Който иска нека вдигне ръце и иска работа за Господа. Всяка работа за Господа е благословена в името на Исуса Христа.

  Ние искаме Господи, огънят на Петдесятница, огъня на съживлението да излееш, искаме промяна в името на Исус, искаме обновяване в името на Исус, искаме възстановяване на човека, възстановяване на дух, душа и тяло да бъдат възстановени в името на Исус. На някои хора душите им имат нужда да бъдат възстановени.

  Псалм 7:1 казва, че “душата е била разкъсана от лъва”.

  Господи, имаме нужда от възстановяване, според 23 Псалм, където казва “възстановява душата ми, успокоява душата ми”. Молим те за възстановяване на душите на хората. Молим те, Господи, за изцеляване на телата на хората, защото много хора имат нужда от изцеляване. Ето рака например, този убиец, ние искаме този рак да се махне, всяко нещо, което краде, което убива, което разрушава живота на Божиите хора, нека бъде разрушено в името на Исус и нека бъде Твоето царство и да бъде Твоята воля в името на Исус Христос от Назарет. Ние ти благодарим и ти отдаваме славата и хвалата.

  Слушайте какво Слово Господ дава за църквата си. Слушайте и приемайте с вяра.

Господното слово дойде към мене. Виж днес те поставих над народите /ето ти властта и управлението, говори за народите на света/, над царствата, /говори се за царството на врага, различните царства на врага/, да изкореняваш, да съсипваш, да погубваш, да събаряш, да градиш и да садиш.

  Четири деструктивни неща и две градивни или позитивни. Четири деструктивни – да изкореняваш, да съсипваш, да погубваш, да събаряш. Да изкореняваш това, което врага е насадил. Съсипваш,

Затова се яви Божия Син, за да съсипе делата на дявола 

  Погубваш означава един вид да го унищожиш и да събориш нещо, което е изградено. Крепости да падат. Да градиш, това е да строиш и да садиш. Тоест, основата на онова, което врага е извършил. Още от основа трябва да се унищожи в нашите семейства, в нашия живот, в нашите църкви и трябва да се гради и да се сади в името на Исус.

  Нека се молим сега за това нещо.

  Господи, благодарим ти за властта, която си ни дал над народи, над царства, над силите на тъмнината. Ние ти благодарим за властта, която си ни дал. Моля те, Господи, помажи ни и сега ние изкореняваме, съсипваме, погубваме и събаряме /кажи го това!/ всяко нещо, което дявола е изградил в мене, в моя дом, в моята църква, моя бизнес или работа. Изкоренявам, съсисипвам, погубвам и събарям и в името на Исус. Аз ще градя и аз ще садя. Благодаря ти, Господи.

  Продължавайте да се молите за това.

  Продължавайте да изкоренявате, да съсипвате, погубвате и събаряте. Всичките нужди, които имате във вашите семейства, нека Господ да действа и вие се молете.

  Тука сега в момента Росен пише – “Нуждаем се от подкрепа. Молим се с моята жена за болен от рак, който е в тежко състояние, но се е закоравил, но духа ни нуди да се молим, нека се обединим. Той се казва Румен, но цялото семейство е засегнато”.

  Сега, искам да ви кажа нещо тука по въпроса. Винаги тръгвайте от лекото към трудното, от отвореното към затвореното. Значи, ако хора не искат молитви, не искат да слушат словото, знайте че има хора, които искат да слушат словото и искат да се молите за тях. Тръгнете от тях. Тръгнете оттам където е отворено, тръгнете от лекото към трудното. Ако тръгнете с трудна молитва, често пъти има хора, които са разочаровани, защото не са успели в молитвите си. Тръгнете от лекото към тежкото, от отвореното към затвореното.

  Например, аз като служа, тръгвам първо да се моля за хората, които виждам, че са по-отворени, Господ действа в тях и чрез тях започват да стават нещата и другите започват да се отварят. Ако тръгна обаче с някои, който е скептик и не иска и не вярва, ако тръгна оттам да се моля и не стане нищо, тогава и другите се удрят във вярата и нещата се затварят и не тръгват нататъка. Така че трябва да се научим как да се движим в помазанието.

  Искам да ви кажа, че има някой служители даже, които стоят и се мъчат на едно и също нещо, с едни и същи хора, които не искат, които са затворени и аз съм правил тази грешка. И стоят и се мъчат и се мъчат и казват – Бог ми е казал да стоя тука, а Господ казва – “ако не те приемат на едно място, иди на друго”. И понеже се мъчат и се мъчат, и не успяват. Трябва да имате предвид, че има място, където хората са отворени, където желаят да слушат, има място, където хората ще приемат. Иди и проповядвай там, където почвата е добра. Иди и сей семето си в тази почва, която е добра. Внимавай в каква почва сееш семето си. Всеки земеделец внимава на почвата. Той не отива в пустинята да сее и да казва – Господ ме прати в пустинята да сея. Той отива, подбира хубава почва и сее в хубава почва. Така че търсете наистина това, което Бог ви води. Виждате Павел отиде на едно място, духа не му позволи, отиде на друго място, духа му забрани и го изпрати в Македония. Ако беше отишъл там, където духа не позволява, нямаше да успее.

  Искам да ви кажа и друго нещо. Господи, аз те моля да докоснеш хората с изцеление в името на Исус, спасявай и изцелявай хората в името на Исуса Христа.

  Нека да ви покажа един друг пасаж, който вярвам, че ще ви бъде от полза и за благословение.

  Нека отидем в Лука 10 глава, един популярен стих, от 17-ти стих:

Седемдесетте се върнаха с радост и казаха – “Господи, в Твоето име бесовете се покоряват на нас”. Той им рече – “видях Сатана паднал от небето като светкавица. Давам ви власт да настъпвате над змии и скорпиони и цялата власт над цялата сила на врага и нищо няма да ви повреди. Обаче, недейте да се радвате на това, че духовете ви се покоряват, радвайте се, че имената ви са написани на небесата 

  С други думи, какво казва Исус на своите ученици? Недейте да се радвате, че бесовете ви се подчиняват, радвайте се, че имена ви са написани на небесата. Радвайте се затова, че имате вечен живот. Слава на Бога.

  Искам да ви кажа още нещо, което означава този стих. Не само означава това да се радваш, че името ти е написано на небесата, но това означава, че когато имаш власт и сила да правиш нещо, името ти е записано в смисъл такъв, че придобива някакво значение.     Например, какво стана в Деяния на апостолите? В Деяния на апостолите, седем братя отидоха да гонят един демон, използваха името на Исус, не можаха да го изгонят, демона скочи и ги наби. Седемте братя голи и пребити си тръгнаха. Обаче, духа каза: “Исуса признавам, в името на Исус всичко признавам, Павел го знам, ама вие кои сте?” Какво каза той – той каза името на Исус е над всяко друго име, в името на Исус всичко се прави. Вие го използвате като име, но кои сте вие? Вашите имена не са записани горе, вие нямате този авторитет, не сте новородени, не сте изпълнени с духа, нямате авторитета и да го вършите това. И не само това, но вашите имена не значат нищо, т.е. вие сте никой в царството на Бога, никога не сте направили нещо, никога не сте се борили и дефакто вие не представлявате нищо особено. Това е, което духа им каза на тях.

СВИДЕТЕЛСТВО ЗА КРЪВОИЗЛИВ

Видео: http://www.ustream.tv/recorded/15268972

  Аз ти благодаря, че ти си милостив Господ, щедър Господ, добър Господ, който върши чудеса. И Господи, толкова много хора чакат на Тебе, на Твоите ръце, Господи, отвори ръцете си, за твоите люде и излей благодат. Отвори небесата, Господи, излей благословение и благодат върху Твоя народ, в името на Исус! Моля те, Господи, сега да действаш с Твоя дух, движи се, Святи Душе в това богослужение, движи се и действай. Господи, моля те да изпращаш Твоето слово да го сееш Господи, нека бъде като дъжд от небето, нека Твоето слово да бъде като чук, който разбива канари, Нека Твоето слово, Господи, да бъде като река, която да залее, нека Твоето слово да бъде като семе което се сее в жадната земя, Господи. Моля те, нека да изпращаш словото си, изцелявай, освобождавай, помогни на народа си, Господи. Искам да извадиш народа си от Египет, да го очистиш в пустинята и да го въведеш в обещаните благословения на обещаната земя. Нека Твоя народ да влезе, Господи, в обещаната земя. Въведи ни в помазание, в сила, във власт, в името на Исус Христос от Назарет и ти благодарим за това, Господи в името на Исус.

  Искам едно свидетелство да споделя тук. Пише ни в скайпа сестра Весела едно свидетелство и тука имам и миналото й писмо, което е от 29 май, явно е било миналото богослужение. Казва така –

  “Здравейте, пастор Пламен. Моля ви се да се помолите за моята майка, която е болна на легло, с открити метастази, рак на гръбначния мозък, вследствие на което се парализира от гърдите надолу и е неподвижна. В момента получи пареза на лицето и едната ръка придружено със силни болки, като най-вероятно вече е засегнат мозъка на главата. Без лечение сме. Все още вярвам, че нашия Бог и Отец Исуса Христа ще направи чудо с майка ми, за което ние ще свидетелстваме, Амин. Много ви благодаря. Пропуснах името й – Милена на 55 г.от гр.Ямбол”.

  И днеска пише сестрата –

  “Здравейте, пастор Пламен. Искам да благодаря на Бога и нашия Господ Исус Христос. Миналият петък се молехме за моята майка Милена, която беше получила кръвоизлив причинен от метастази с неизвестен произход. Тя беше 24 часа с кръвоизлив и стана чудо на другия ден – кръвоизливи няма до ден днешен, състоянието й се подобри. Слава на тебе, Господи. Бъдете благословени. От Весела”

  Какво да кажа, освен да кажа благодаря ти, Господи. Бог да те благослови, Весела и  да благослови твоята майка Милена от Ямбол.

  Друга сестра пише –

  “Миналият път се молихте за сестра ми да не хърка и да спи спокойно, бях изкушена да спя в другата стая, но си казах – Господи, за твоя слава и да се прославиш, останах да спя при нея в една стая. Слава на Бога, тя спа спокойно. Отдавам цялата слава на Бога и го прославям. Сега казвам – молете се за здравето, за изцеление и на баща ми с двустранна пневмония и възпален бял дроб”.

  Само искам да ви кажа първо ще говорим словото и след това ще се молим, защото

“вярата идва от слушане, а слушането от Божието слово”

  и след това ще се молим за нуждите. Аз благодаря на Бога за отговорените нужди. Моля ви по-късно пак да напишете нуждите си.Първо да минем словото, защото словото носи вярата и словото носи чудесата.

  Молба за молитва, днес беше последният работен ден на Хачо. Подкрепете ни в молитва за работа като тонрежисьор на студио за прослава на Исус.

  Ще продължим с молитвите след словото.

СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТ

  По скайпа получавам едно прекрасно свидетелство .

  “Здравейте, пастор Петров. Слава на Господа и благодаря на Господа. Бях ви писала за нуждата за продажба на апартамент на 30 април. И след няколко дена на 3 май вече се явиха купувачи с налични пари и през тази седмица продадох апартамента. Повече от седем месеца не се намираше купувач и за няколко дена апартамента се продаде”.

  Е, това не е ли чудо? Повече от седем месеца не е имало купувач и след като сме се помолили на 30 април, вече на 3 май е имало купувач и на днешна дата – 9 юни, месец и нещо по-късно вече апартамента е продаден.

  Бог да те благослови сестро, изобилно. Слава на Бога за чудото, което Господ е направил. Благодарим ти, Господи. Отдаваме ти слава и хвала в името на Исуса Христа. Значи Господ може да намери и купувач. Благодарим за това на Господа.

  Това свидетелство е на Дора.