Свидетелство за освобождение от Насилие
Здравей, п-р Пламен!
Пиша за да дам свидетелството си как Бог ме освободи от наследствен дух на Насилие. Първо искам да ти благодаря за съвета, който ни даде когато ти писах за случая с този дух!
Преди последните ви служби в България, започнахме общ, едноседмичен пост с мъжа ми за да се подготвим. Молихме Бог да разруши наследствените проклятия, постоянни болести и немощи. Този пост беше по-ефективен от всяка молитва (моя, на служител или на когото и да е) за освобождение през годините. Благодаря ти, п-р Пламен, че наблягаш на поста в поученията си, Бог да те благослови за това!!! На службата в Елин Пелин от мен излязоха наследствени духове на Езавел, Контрол, Гняв, Магьосничество, Магии, Клетви и др., които Бог постепенно изгонваше от мен до сега. Чувствах как нечистите духове просто не можеха повече да останат, въпреки че искаха. И както те самите казаха по време на молитвата: причината за това беше нашият пост. След тази молитва животът ни се промени: здравето ни драстично се подобри – болестити престанаха, а преди бяха постоянни в мен и детето ни; чувството за неконтролируем гняв, който много мразех и много ми вредеше, също изчезна; общуването ми с хората стана по-лесно и естествено; вече много по-лесно постя.
Няколко дни след молитвата обаче, през нощта се прояви много мощно някакъв дух. Не съм виждала такава съпротива и сила от нечист дух в духовната си битка досега. Духът се прояви чрез мен в 1 ч през нощта, каза че името му е Насилие. Събудих се с писъци и панически ужас, от които не можех да се успокоя по никакъв начин, а нямаше никаква причина за това. Атаката започна в 01.00ч и свърши в 4,30ч. Това се повтаряше всяка нощ в еднакъв часови интервал. Будех се защото нещо ме стряскаше на сън, виках от ужас, не можех да спя, изпитвах панически страх…без никаква причина. Преди сън връзвахме нечисти духове, развързвахме ангели, прилагахме Кръвта на Исус, помазвахме с масло, Божието Слово вървеше денонощно в дома ни като фон. Също така разрушавах връзките на Сатана, направени чрез сънища, защото смятам че духът правеше „духовен мост“ с мен чрез сънища. Атаката продължи около седмица докато една вечер, когато духът пак беше дошъл да смущава съня ми, в просъница видях една светкавица, която падна от небето на нивото, на което бях аз, но сякаш в друго измерение… Не знам какво беше това, в този момент за нищо не мислех, но след тази нощ духът спря да ме тормози. След като напусна, осъзнах какво огромно влияние е имал върху живота ми. Духът беше наследствен и смятам, че той е бил причината да се родя с бъбречна аномалия, и че той ми причиняваше постоянни инфекции на пикочните пътища още от бебе, които едва не са ме убивали множество пъти. 36 години докторите не намериха никаква причина за тези инфекции, нито пък нещо помагаше срещу тях. Струва ми се, че този дух ме имаше за свое притежание и беше против да имам каквото и да е общо с моя съпруг. Последствията бяха тежки инфекции. Духът беше блокирал на практика всички сфери в живота ми, навързани една за друга, омягьосан кръг от който нямаше излизане.
По никакъв начин не мога да изразя благодарността си към моя Бог Исус Христос, Който ме освободи от това жестоко робство. Духът беше силен и страшен (поне така го почувствах аз), но моя БОГ ПОБЕДИ САТАНА НА КРЪСТА! МОЯТ БОГ Е ПО-ВЕЛИК! Благодаря Му, че ме освободи! Човек по никакъв начин не може сам да се справи с такова голямо зло, но за Бога всичко е възможно!
Поздрави на теб и на Мими, бъдете благословени!
Биляна и Ники